Η ιδέα από τα σπάργανα της είχε την εξής φιλοσοφία… είμαστε καλλιτέχνες!

Δηλαδή…  οι καταιγιστικές εμπνεύσεις, το ανήσυχο πνεύμα, η ψυχαναγκαστική τελειομανία μας και η ανάγκη μας να περνάμε καλά οδηγεί στα εξής αποτελέσματα για εσάς!

  • Άμεση εξυπηρέτηση…καθώς ο χρόνος κυλά αδιάκοπα…και βρίσκοντας μας στο πιο κεντρικό σημείο της Αθήνας είμαστε πάντα σε εγρήγορση!Αναμένουμε να σας περιποιηθούμε και χαιρομαστε όταν σας βλεπουμε ξανά στο χώρο μας για το καθιερωμένο σας μανικιούρ!Κατα βάση εξυπηρετούμε με ραντεβού,παρολα αυτά ο ενθουσιασμός της τελευταιας στιγμής μας βρίσκει σχεδον παντα πανέτοιμους να σας εξυπηρετήσουμε!
  • Ποικίλες προτάσεις σχεδίων & υπηρεσιών…με μότο “Your Luxury Nail Affair! “,οι 3 σημαντικοί πυλώνες που στηριζουν την αποστολή μας ειναι οι εξής: *Ρώσικη Τεχνογνωσία και Τεχνική,*Αμερικανικό Στυλ και φυσικά *Ελληνικό Ταπεραμέντο.Για εμάς είναι άρρηκτα συνδεδεμένα να είμαστε ενημερωμένοι για κάθε νέα συγχρονη τεχνική που θα σας προτίνουμε για τις ανάγκες σας…κάθε νέα τάση της μόδας που θα συνοδέυσει αρμονικά και θα δώσει έμφαση στο στύλ σας…και φυσικά με τη φιλοξενία που αρμόζει!
  • Ποιότητα επώνυμων προϊόντων με τη πλέον σύγχρονη τεχνική και εξοπλισμό…σαν επιχείρηση σκεφτόμαστε πρώτα σαν πελάτης!Τι θέλετε να δείτε απο εμάς?!Τι θα σας δώσει την ευχαριστηση που ζητάτε και φυσικα να θέλετε να ξαναέρθετε?!Τη τελική απαντηση θα τη δώσετε εσεις φυσικα…Ο εξοπλισμός μας ειναι υπερσυγχρονος με το δικό μας ειδικα διαμορφβμένο τραπέζι…Τα προιόντα ειναι γνωστές εταιρείες,παρολα αυτα στα χρωματολογια μας βρίσκονται παντα 2-3 εταιρειες για να διαλεξετε!
  • Φιλοξενία…είμαστε στη χώρα όπου γεννήθηκε εξάλλου!Διερχόμενη τη στοά και εισέρχοντας το κατώφλι μας στο σαλόνι μας…νότες ακουστικής τζάζ σε διαπερνουν,εκτος αν έρθεις προς το απογευματακι που εκει ισως πετυχεις και λιγο ερωτεύσιμη λατιν…μοσχοβολιστος καφές φίλτρου με άρωμα βανίλια-καραμέλα έτοιμος να σερβιριστεί για το καλωσόρισμα και να ξεκινήσει σιγα σιγα η υπηρεσία!
  • Αισθητική… η υπηρεσία μας ξεκινάει απο ένα κλικ,απο αυτο εδώ που κανατε και είστε δω τώρα!Μια ματιά στον διαδικτιακό μας χώρο σας δίνει μια γευση από το τι να περιμένετε στη απο κόντά μας συνάντηση…δέχόμαστε την προκληση λοιπον και θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε στο χώρο μας!