Μανικιούρ

Μανικιούρ

Ένα μανικιούρ στο Pasarella Nails αποτελείται από το λιμάρισμα και το σχηματισμό της ελεύθερης άκρης, το σπρώξιμο και την αφαίρεση των επωνυχίων.

Μπορεί να περιέχει θεραπείες με διάφορα προϊόντα, μασάζ του χεριού και εφαρμογή βερνίκι νυχιών ή ημιμόνιμου.

Κλασικό Μανικιούρ με βερνίκι 14 ημερών 14€

Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι τεχνήτριες μας είναι πολύ έμπειρες, ακολουθούμε το υψηλότερο επίπεδο αποστείρωσης και θα σας δώσουμε μια αξέχαστη εμπειρία. Θα λάβετε ένα χαλαρωτικό μασάζ χεριών και τα νύχια σας θα είναι περιποιημένα για να ολοκληρώσετε το στυλ σας με την επιλογή των βερνικιών Essie.

Στο Pasarella Nails δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση για γαλλικά μανικιούρ ή δυο απλά σχέδια ή εφέ σκόνης σε δυο νύχια.

Μανικιούρ Ημιμόνιμο 18€

“Μια καινοτομία στην τεχνολογία των νυχιών τα τελευταία 8 χρόνια”!

Στο μανικιούρ ημιμόνιμο ισχύει ό,τι και στο κλασικό μανικιούρ μόνο που εδώ τα νύχια έχουν τη λάμψη, το φινίρισμα καθρέφτη και το μηδέν χρόνο αναμονής αφού κατευθείαν μπορείς να αγγίξεις τα πάντα χωρίς να πάθουν το παραμικρό!

Προϊόντα OPI, ORLY, JLAC +++ πολλά εφέ για να διαλέξετε!!! Για βέλτιστα αποτελέσματα, μια επίσκεψη συντήρησης κάθε δύο εβδομάδες ενθαρρύνεται!

Pasarella Μανικιούρ Σπα με Μέλι +5€

Η ζεστή αφή αντανακλά την εσωτερική σας λάμψη. Ζεστάνετε τα χέρια και την καρδιά σας με αυτό το μανικιούρ που δημιουργήθηκε ειδικά για ξηρό, σπασμένο δέρμα.

Είναι εξαιρετικά καταπραϋντικό και ενυδατικό για τα κουρασμένα καταπονημένα χέρια. Είναι εξαιρετικό για την απαλότητα και την περιποίηση των επιδερμίδων. Με απολέπιση και κρεμά μελιού, παχύρρευστης πυκνότητας σε συνδυασμό με ειδικό μασάζ συνίσταται.

Εξπρές Μανικιούρ

Κλασικό βερνίκι 10€

Ημιμόνιμο 14€

Ιδανικό για εσάς που βρίσκεστε συνεχώς εν κινήσει! Λιμάρισμα και σχηματισμός νυχιού, βάψιμο και μασάζ χεριών.

Pasarella Teen Μανικιούρ 7€ Ένα μανικιούρ για το μικρό σας, 12 ετών ή μικρότερο.

Χρώμα Αλλαγή (Βερνίκι Διαρκείας 5€ | Ημιμόνιμο 8€ )

Καθαρισμό επωνυχίων 9€

Αφαίρεση Ημιμόνιμο 3€

IBX Therapy

1η εφαρμογή 12€

Κάθε επόμενη 6€

Διεισδυτικός παράγοντας σκλήρυνσης που συνενώνει τα ανώτερα στρώματα του νυχιού για να βελτιώσει την ακεραιότητα της πλάκας των νυχιών κάτω από οποιαδήποτε εφαρμογή Gel.

Επίσης χρησιμοποιείται για να κρατήσει τα φυσικά νύχια σας δυνατά ώστε να μεγαλώνουν πολύ!

Χρησιμοποιήστε για να σκληρύνετε και να αναπτύξετε φυσικά νύχια ή για να εξασφαλίσετε την ακεραιότητα της πλάκας των νυχιών κάτω από τις βελτιώσεις των νυχιών.

Γιατί πρέπει ένας άντρας να κάνει ένα μανικιούρ?!

Είναι Σέξυ! Ας το παραδεχτούμε, όταν ένας άντρας νιώθει αυτοπεποίθηση για την εμφάνισή του, είναι σέξι.

Έχει ωραία αίσθηση! Αν και τα μανικιούρ και πεντικιούρ έχουν καλή αίσθηση από μόνα τους, μην ξεχνάτε το μασάζ των χεριών και των ποδιών που τα κάνει να αισθάνονται ότι είναι πολύ πιο υπέροχα.

Απελευθέρωση άγχους! Λαμβάνοντας μια ώρα περίπου για να πάρει ένα μανικιούρ και πεντικιούρ μπορεί να δώσει έναν άνθρωπο λίγο χρόνο για να χαλαρώσετε και να πάρει το μυαλό του από ορισμένα από τα πιεστικά θέματα που έχει να αντιμετωπίσει. Αυτό είναι καλό για το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα, ακόμη και για έναν άντρα!

Υγιή πόδια και χέρια! Κατά τη διάρκεια των πεντικιούρ, το νεκρό δέρμα αποβάλλεται, βοηθώντας να μειωθούν οι τύλοι και η πιθανή δημιουργία νεκρού δέρματος που μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερα προβλήματα στη γραμμή. Κατά τη διάρκεια τόσο των μανικιούρ όσο και των πεντικιούρ, τα επωνύχια – υπονύχια καθαρίζονται, πράγμα που εξαλείφει τα οδυνηρά και άσχημα νύχια.

Φαίνεται καλό! Αν ένας άνθρωπος έχει σκληρά χέρια και πόδια (οι εργαζόμενοι στον τομέα των κατασκευών είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα αυτού), τα χέρια τους μπορεί να καταλήξουν να φαίνονται λίγο φθαρμένα και μη ελκυστικά. Η υπηρεσία μανικιούρ και πεντικιούρ θα τους βοηθήσει να κρατήσουν τα χέρια και τα πόδια τους στο καλύτερά τους ανά πάσα στιγμή.

Μια πιο μαλακή αφή! Αυτό ωφελεί πραγματικά τις γυναίκες. Η λήψη μανικιούρ και πεντικιούρ ενθαρρύνει μαλακότερο δέρμα στα χέρια και στα πόδια, γεγονός που κάνει την αφή του πολύ γλυκιά!

BOOK AN APPOINTMENT

Make time for

your weekly manicure!