Πεντικιούρ

Κλασικό Πεντικιούρ 20€

Αντιμετωπίστε τα πόδια σας με το πεντικιούρ μας.

Ξεκινήστε να χαλαρώνετε τα πόδια σας σε ένα ζεστό ποδόλουτρο με αρωματικά άλατα απ’ όπου ξεκινάει η αίσθηση της ευημερίας σας. Καλά ξεκούραστα και φροντισμένα πόδια είναι μια πηγή ευεξίας και ανακούφισης που δεν πρέπει να παραμεληθεί. Μετά το μούσκεμα,η τεχνήτρια μας κόβει και διαμορφώνει τα νύχια των ποδιών σας.

Φροντίζουμε για τις επιδερμίδες σας, στη συνέχεια αφαιρούμε το σκληρό ξηρό, νεκρό δέρμα. Τα πόδια είναι απολεπισμένα και βαθιά ενυδατωμένα με μια ενυδατική κρέμα. Ας συνεχίσουμε αυτή την εμπειρία με ένα μασάζ που διεγείρει και μαλακώνει τα κουρασμένα, στριμμένα πόδια, ενώ εσείς αναρωτιέστε “γιατί δε το κάνω συχνότερα?!”. Ολοκληρώστε με την επιλογή του Essie ή του OPI.

Πεντικιούρ Ημιμόνιμο 22€

Κλασικό Πεντικιούρ με βάψιμο με ημιμόνιμο βερνίκι.

Κατευθείαν βάζετε τα παπούτσια σας!

Pasarella Πεντικιούρ Σπα με Μέλι +5€

Η ζεστή αφή αντανακλά την εσωτερική σας λάμψη. Ζεστάνετε τα χέρια και την καρδιά σας με αυτό το πεντικιούρ που δημιουργήθηκε ειδικά για ξηρό, σπασμένο δέρμα.

Είναι εξαιρετικά καταπραϋντικό και ενυδατικό για τα κουρασμένα καταπονημένα πόδια. Είναι εξαιρετικό για την απαλότητα και την περιποίηση των επιδερμίδων.

Με απολέπιση και κρέμα μελιού, παχύρρευστης πυκνότητας σε συνδυασμό με ειδικό μασάζ συνιστάται.

Pasarella Teen Πεντικιούρ 11€

Ένα πεντικιούρ για το μικρό σας, 12 ή νεώτερο

Express Pedicure

Βερνίκι διαρκείας 14€

Ημιμόνιμο 18€

Για όσους είστε στο τρέξιμο. Αυτό το πεντικιούρ είναι για σας.

Κρατήστε τα δάχτυλα των ποδιών σας καλοσχηματισμένα και με μια βουτιά ενός νέου χρώματος!

Ολοκληρώνετε με κρέμα και μασάζ!

Μασαζ 15’ 5€

Αυτό το θεραπευτικό ταξίδι για τα πόδια σας ξεκινάει με την θέρμανση των κομματιών για να ζωντανέψει τα νεύρα και το δέρμα και να ανακατώνει τους μαλακούς ιστούς.

Στη συνέχεια, εκτελούμε πλήθος κτυπήματος, περπάτημα αντίχειρων και σημεία πίεσης για να εξερευνήσετε και να εξισορροπήσετε τον αντανακλαστικό χάρτη των εργατικών, ελάχιστα εκτιμώμενων, μερικές φορές παραμελημένων, θαυμάτων και θείων ποδιών σας.

Ακρυλικό νύχι ποδιού 5€

Έχετε χάσει το μεγάλο δάχτυλό σας από το τρέξιμο ή το σκι, στο Pasarella Nails μπορούμε να σας δώσουμε ένα δάχτυλο που μοιάζει με νέο, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε και πάλι τα sandals σας.

BOOK AN APPOINTMENT

Make time for

your weekly manicure!