Τεχνητά

Τεχνητά νύχια με Τζέλ 40€

Τα νύχια με τζέλ και επέκταση των νυχιών μπορούν να δημιουργηθούν με τη χρήση φόρμας,δλδ κάτι χαρτάκια που εκεί πάνω σμιλεύουμε τα νύχια! Πως γίνεται?!

Τα χαρτάκια είναι ειδικά αυτοκόλλητα που τοποθετούνται στο τέλος κάθε δακτύλου, κάτω από το νύχι των δακτύλων και στερεώνονται στη θέση τους έτσι ώστε με το τζέλ να μπορεί να γλυπτεί μια επέκταση των νυχιών στην άκρη του νυχιού. Ένα λεπτό στρώμα στη αρχή και ένα παχύ έπειτα , χρησιμοποιείται για να εφαρμόσει την επέκταση τζελ στο νύχι σας.

Μετά από αυτό, θα τοποθετήσετε το νύχι σας, με την επέκταση των νυχιών στην κορυφή, κάτω από το φως LED. Το τζέλ θα λειτουργήσει ως δακτύλιος, που θα σκληρύνει κάτω από το φως LED, έτσι ώστε η επέκταση και το νύχι σας να γίνουν ένα.

Τεχνητά νύχια με Πολυτζέλ 40€

Τεχνική ίδια με τζελ, μόνο που εδώ το υλικό είναι πολύ πιο παχύρρευστο.

Εύπλαστο,χωρίς να τρέχει μπορεί να διαμορφωθεί μέχρι να βγει το επιθυμητό σχήμα.

Συστήνεται για σχετικά κοντά σχήματα.

Τεχνητά νύχια με Ακρυλικό 45€

Ο βασιλιάς των τεχνητών!

Εδώ παίζουμε με ό,τι σχήμα θέλουμε, όσο μακρύ το θέλουμε! Αντοχή, πολυμερίζεται χωρίς τη χρήση λάμπας led.

Σε συνδυασμό και με τη τεχνική της φόρμας δημιουργεί στην επέκταση φυσικό αποτέλεσμα! Συνιστάται σε λιπαρές επιδερμίδες για καλύτερα αποτελέσματα.

Φυσική Ενισχυση 30€

Τοποθέτηση Τζελ, πόλυτζελ ή ακρυλικό πάνω στη δική σας επιφάνεια του δικού σας νυχιού!

Ενδυνάμωση και ενίσχυση του νυχιού ώστε να αποφευχθούν τυχόν σπασίματα και απώλειες!

Ο,τι καλύτερο για εσάς που δουλεύεται με άμεση επαφή των ακροδάχτυλων όπως πληκτρολόγιο υπολογιστή, δουλειές γραφείου!

Συντήρηση 30€

Το νυχάκι μας μεγαλώνει,έτσι λοιπόν και το υλικό με το οποίο έχουμε επεκτείνει η ενισχύσει τα φυσικά μας νύχια ανεβαίνει.

Για να συντηρήσουμε τα νύχια μες καλοδιατηρημένα και όμορφα τι κάνουμε?! Αφαιρούμε προϊόν ημιμονιμο αν υπάρχει,ομαλοποιούμε υλικό με φυσικό νύχι, προσέχουμε για τυχόν ¨φουσκώματα¨ και μετά προετοιμάζουμε το νύχι για την εφαρμογή του νέου υλικού!

Συντήρηση συνιστάται κάθε 2-3 εβδομάδες (ανάλογα με το πόσο μακραίνει το νύχι) για την αποφυγή τοποθέτησης από την αρχή.

BOOK AN APPOINTMENT

Make time for

your weekly manicure!